--------------
Bezrs [x]

Hangszerelés

2012-ben nem tervezünk a KREDIT-en hangszerelés műhelyt
korábbi dobos eseményekről itt tájékozódhatsz


Dalszerzés, hangszerelés műhely
2010 októberi KREDIT-en

Kedves KREDITESEK!

A dal és szövegíró/hangszerelő kurzuson a mostani témánk szerint /Képmás másképp/ a dalok újraértelmezésével, formákkal, stílusokkal és más szöveg írásával foglalkoznánk, ahogy a Zsoltárok könyvében is látjuk, hogy más-más szöveggel énekeltek bizonyos dalokat. Kérlek, hozzatok saját énekeket, ötleteket is, amivel tudunk dolgozni. Megnéznénk majd néhány ismert külföldi dalt is azt kutatva, hogy miért jó, mi az a titok, amitől szeretjük a dalt. Ha minden jól megy, az egyik új dalom videofelvételébe is belekukkanthatunk.

Szeretettel, Folk Iván


Új felhívás a KREDIT fórumon!

 

 


Ha van saját dalod, tedd fel ide a link-jét,
ha szeretnéd, hogy mások is meghallgassák.
 


2009 október

Hangstúdió Fórum (szombaton délután)

Ez alkalommal a hangfelvétellel, stúdiózással kapcsolatos kérdéseitekre szeretnék válaszolni, segítséget nyújtva a jövőbeli felvételekhez. Bemutatnánk néhány dal sávonkénti változatát is, betekintést nyerve a keverés rejtelmeibe.

Dalszerző és szövegíró kurzus (szombaton délelőtt)

Ezen a kurzuson Kerekes Ernővel együtt tovább kísérletezünk a szövegírással, és a dalszerzéshez is szeretnék további ötleteket adni. Kérlek, hozzátok el saját dalaitokat, ötleteiket, hogy tanuljunk egymástól! Ernő egy vadonatúj szöveggel is készült, amit előre megkaphattok, hogy dalt írjatok belőle. Az elkészült dalokat meghallgatnánk.

Folk Iván l www.zafirhangstudio.hu

 

 

Itt letölthető és kinyomtatható a vers, ha valaki előre meg szeretne vele ismerkedni.

Szólj Uram, szólj! l szöveg Kerekes Ernő
 

Folk Iván vagyok, 6 éves korom óta nem hagy nyugton a zene, és más művészetek is mélyen megérintettek. A hegedülés, gitározás és éneklés mellett zeneszerzéssel és szövegírással is foglalkozom. Érdekel az irodalom, a film és a képzőművészet. A ZAFíR HANGSTÚDIÓ alapítója vagyok, több, mint két évtizede dolgozom a stúdiószakmában, mint hangmérnök. 8 éve a SZERETET-KÖZÖSSÉG pásztoraként is tevékenykedek. Fontos számomra, hogy az Egyház felfedezze és kiaknázza Istentől kapott kreatív lehetőségeit.

 Iván, a hangszerelés műhely gazdája februárban a kétnapos kurzusára elhozta néhány herkentyűjét, és egy kiválasztott dal felvételének sávjait külön elemezve mutatta be annak felépítését. De többek közt szó volt a dalírás inspirációjáról, forrásairól is. A szövegíró- és fordító műhellyel közössen megtartott szemináriumokon megosztották egymás tapasztalatait.

Generated: 2018-01-16 16:19:37