--------------
Bezrs [x]

Mese, novella

2012-ben nem szerveztük meg a KREDIT-en novellaírók műhelytét
korábbi 'írós' eseményekről itt tájékozódhatsz


2009 október

A műhely címe: Aki dudás akar lenni...
Az együtt töltött idő alatt beszélgetnénk az alkotás folyamatáról, a keservekről és az örömökről, az ihlet és küldetés valódi forrásáról. Megosztanánk egymással műhelytitkokat, és végül együtt írnánk egy... de ez legyen meglepetés.
Szeretettel várok mindenkit, aki valaha is tollat ragadott, hogy leírja azt, ami feszíti, forralja belülről, s ami fehér lapra / képernyőre kívánkozik.

Ami a műhelyhez kell: írásra alkalmas eszköz, és egy kedvenc zene CD-n, és: nyitott szív.

Feleség vagyok, édesanya (három csodakincs nagylányom van, s az életem különös helyzetéből adódóan még több pótgyerek), orvos, író, időnként itt-ott tanító (orvostanhallgatók, vagy  ELTE főiskola, ReMa), gyermekek felé elhívott szolgáló (huh, de nagy szavak ezek..., őszintén érzem úgy, hogy csak ilyesféle színekkel megfestett edény vagyok, akit a Mester tölt meg élő vízzel, s nem én magam vagyok a szivárvány), és mindeneklőtt: Jézus megváltottja.
Nevem hivatalos változata dr Győriné dr Széchey Rita Ágota :), az írásaimat ezen a néven találhatja meg a kedves olvasó. Szemorvosként, a vizsgálatokkal, kezelésekkel, műtétekkel azon fáradozom, hogy a hozzám fordulók számára eszköz lehessek abban, hogy a látásuk javuljon. 

Író emberként ugyanez a célom, szeretném, hogy írásaim (cikkek, novellák, egy-két regény, mesék, gyermektörténetek) olvasásakor Isten ujjlenyomatát láthassa meg az olvasó, ott is, ahol talán nehezebb észrevenni.
Generated: 2018-01-16 16:20:09