--------------
Bezrs [x]

VJ háttérvetítés

Nem tartunk VJ műhelyt
2012 februári KREDIT-e
n
de mindenkit várunk esténként!


2009 október

Egy tízemeletes oldalán megjelenő óriás kéz, egy felirat, a mérleg nyelve... este fél kilenckor. Óriás alakok mászák meg a falat, mindezt százan nézik az udvarról, és ki tudja hányan a szemközti ablakokból! Az októberi KREDIT VJ-termése:

 

Visual Jockey workshop - látványlovasok a dicsőítésben

Ha jártál már nagyobb koncerteken, vagy kicsit "földalattibb" szórakozóhelyeken, biztos hogy találkoztál már furcsa, néhol vicces, néhol absztrakt, néhol konkrét animációkkal, amik a zene ritmusára villognak, ugrálnak, vagy csak ott vannak és marha jól néznek ki. Nagyon leegyszerűsítve ezeket a videovetítéseket VJ-k, azaz Visual Jockeyk (nem video jockeyk, azok zeneadókon adnak le klipeket) keverik, javarészt élőben. Ha tetszik a dolog, és kíváncsi vagy, hogy mindez hogyan hasznosítható a dicsőítésben, koncerteken, stb., akkor sok szeretettel várlak.

A workshop menetén belül meg fogjuk tudni, mi az a VJing és mi NEM az, áttekintjük egy kicsit a különböző vállfajait, megismerkedünk különböző technikákkal, aztán megpróbáljuk őket a gyakorlatba átültetni.

A workshopok végére a cél egy egyéni kis VJ mix összeállítása, lehetőleg  az élő keveréshez nagyon hasonló körülmények között (akár teljesen élőben?).


Kormos Endre / 23, a.k. a. kelsey of Ümlaüt Design.
VJinggel kb. 2005 óta foglalkozok. Emellett a vizuális művészetek szinte minden ága érdekel, foglalkozgatok webdesignnal, printtel, grafikai designnal, 3d grafikával. Ezek között kitüntetett helyet foglal el nekem a demoscene, ami egy számítógépes animációs szubkultúra.

További info rólam:
http://kelsey.umlaut.hu
http://umlaut.hu

Generated: 2018-01-16 16:17:38