--------------
Bezrs [x]

KREDIT 2012. február 17-18.

Újra KREDIT!

Február 17-én pénteken délután és 18-án szombat délelőtt és délután több műhely is üzemelni fog. Lesz dicsőítő tánc Lengyel Péter vezetésével, végig működik majd a színház műhely a Jákim Stúdió vezetésével, Johnny K Palmer egyéni koreográfiákat tanít majd önálló hip-hop tánc műhelyében, Kovács Alida és Gazdag Ági ezúttal egy képzőművészeti műhelyt vezet majd, de tervezzük egy önállóan működő fotográfus munkacsoport indítását is, melyen a központi témához kapcsolódó képi kifejezésmódot fogják kutatni. Sisa Attila most performance műhelyével tervez kilépni a nagyvilág felé mindazokkal, akik jelentkeznek a közös munkára.

Pénteken este a bemutatók után különleges csapat áll a Kaffé KREDIT színpadára. A Bolyki Soul and Gospel Kórus egy éve sincs, hogy elindult, de már túl vannak pár jól sikerült koncerten köztük egy vörösmarty téri adventi estén.

Szombaton vendégünk lesz Pintér Béla, aki bátorító jelenlétével, igei alapokra épített üzenetével - biztosak vagyunk benne - ismét hatalmas élményben részesít bennünket!

Meghívtuk Johnny K Palmert is, aki terveink szerint beszámol majd nemrég elkészült zenés klippjének elkészítése kapcsán tapasztalt élményeiről, és arról, hogy hogyan dolgozik keresztyénként a profi művészvilágban. Emellett szombaton egész nap működő műhelymunka keretében megtanítja a klipp táncelemeit a jelentkezőkkel, melyet az este folyamán be is mutatnak.

További részletek a műhelyekről itt.
Kövessetek minket a Facebook-on is!

Generated: 2018-01-16 16:17:22